Nordic Medicares telefoniske tilgængelighed, inden for almen praksis, de sidste 6 måneder - Nordic Medicare

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Nordic Medicares telefoniske tilgængelighed, inden for almen praksis, de sidste 6 måneder

Nordic Medicares strategi var i år 2017 at øge den telefoniske tilgængelighed inden for almen praksis og dermed sætte nye standarder i markedet til gavn for patienterne. Derfor har vi som den første aktør inden for almen praksis, og stadig den eneste aktør, valgt at holde åben fra kl. 8:00 – 18:00 alle hverdage og fra kl. 8:00 – 13:00 lørdage og søndage – hele året ude på samtlige af vores lægeklinikker. Vi har i dag mere end 40.000 patienter fast tilknyttet vores lægeklinikker. Med en sådan størrelse har vi årlig omkring 190.000 konsultationer. Se vores seneste opgørelse over vores telefoniske tilgængelig her:

Lægeklinik Horslunde Lægeklinik Kalundborg Lægeklinik Lemvig Lægeklinik Maribo Lægeklinik Nakskov Lægeklinik Nykøbing Falster Lægeklinik Pandrup Lægeklinik Store Heddinge Lægeklinik Thisted