SUPERKLINIK®. Nye standarder

Hos Nordic Medicare har vi påtaget os en stor og vigtig samfundsopgave ved at sikre lægedækning til alle. I snart tre år har Nordic Medicare haft et stort ansvar for de patienter i yderområderne af Danmark, hvor ingen andre privat praktiserende læger har ønsket at nedsætte sig. Vores ambition er ikke bare at sikre lægedækning. Vi ønsker at opbygge SUPERKLINIKKER og bryde med konventionel tankegang.

I år åbnede Nordic Medicare akut en ny lægeklinik op i Maribo på blot 5 dage, i Kalundborg gjorde vi det på 12 dage (som der kom en lille film ud af) og senest har vi åbnet en ny lægeklinik i Store Heddinge.

Hos Nordic Medicare har vi et erklæret mål om at bidrage til en bedre lægedækning i Danmark. Samtidig er Nordic Medicares ambition langt større end bare, at ”lukke et hul” og sikre lægedækning til alle i yderområderne af Danmark. Nordic Medicare forsøger løbende, at tilbyde sine patienter en helt anden service og kvalitet end, hvad der er set før inden for almen praksis. Det kan blandt andet nævnes, at vi er den første, og stadig eneste, lægeklinikaktør inden for almen praksis i Danmark som har telefonisk åben fra kl. 8:00-18:00 alle hverdage og fra kl. 8:00-13:00 lørdage og søndage. Ligeledes har vi fysisk åbent alle hverdage hele året og vi har altid åben for tilgang af nye patienter.

Endvidere sætter vi blandt andet nye standarder inden for efteruddannelse af personale på vores lægeklinikker, hvilket gør at vi kan give behandlinger af langt højere kvalitet.

Nordic Medicare har også udviklet et kvalitetssikringssystem til sundhedssektoren, hvor kandidaternes autorisationsforhold per automatik bliver undersøgt i Danmark, Sverige og Norge. Derfor vil det aldrig kunne ske for Nordic Medicare, at vi ansætter speciallæger eller sygeplejersker med skærpet tilsyn, fagligt påbud, virksomhedsindskrænkning, indskrænkning i ordinationsretten, uden gyldig autorisation, suspenderet autorisation eller med alvorlige klagesager. Vores kvalitetssikringssystem, ved navn NM-Alert, er et unikt system i forhold til at sikre patientsikkerheden både før og efter en rekruttering har fundet sted.

Vi vil blive ved med at forbedre kvalitet og serviceniveauet inden for almen praksis, og vi ser os selv som en permanent aktør på den lange bane, særligt for borgernes skyld.

Hos Nordic Medicare er vores ambition ligeledes at opbygge superklinikker med blandt andet maksimal tilgængelighed, konstant minimal ventetid, højeste kvalitet i behandlingerne og maksimal patientsikkerhed.

SuperKlinikker ®