Banebrydende innovation - Nordic Medicare

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

NM Alert: Kvalitetssikring af sundhedspersonale

Det er vigtigt at sikre patientsikkerheden både før og efter en rekruttering har fundet sted.

Vi ser ofte at der er et brist i patientsikkerheden eftersom:

  • Arbejdsgiveren ikke er opmærksom på, at undersøge kandidatens autorisationsstatus samt klagesager nationalt.
  • Arbejdsgiveren ikke er opmærksom på, at undersøge kandidatens autorisationsstatus samt klagesager i Skandinavien.
  • Arbejdsgiveren ikke har mulighed for, at undersøge kandidatens autorisationsstatus samt klagesager per automatik efter ansættelsen har fundet sted.

 

Med NM Alert er det muligt at kontrollere autorisationsforhold samt klagesager på enhver kandidat, på tværs af de nordiske lande. Vi er i dag den eneste leverandør der kan levere et kvalitetssikringssystem til sundhedssektoren, hvor kandidaternes autorisationsforhold per automatik bliver undersøgt i Danmark, Sverige og Norge når først denne kandidat er lagt ind i NM Alert en gang. Ligeledes er det utrolig nemt at slå op om en kandidat er behæftet med klagesager i Danmark, Sverige eller Norge.

NM Alert er det ultimative system i forhold til at sikre patientsikkerheden både før og efter en rekruttering har fundet sted. Hvis en sundhedsperson en dag mister sin autorisationen, eller bliver behæftet med et skærpet tilsyn eller får en klagesag, i Danmark, Sverige eller Norge vil det øjeblikkelig udløse en alarm i NM Alert, hvis kandidaten findes i arbejdsgiverens database og dermed kan der umiddelbart tages affære.