Banebrydende innovation: Kvalitetssikring af sundhedspersonale

Det er vigtigt at sikre patientsikkerheden både før og efter en rekruttering har fundet sted.

Vi ser ofte at der er et brist i patientsikkerheden eftersom:

  • Arbejdsgiveren ikke er opmærksom på, at undersøge kandidatens autorisationsstatus samt klagesager nationalt.
  • Arbejdsgiveren ikke er opmærksom på, at undersøge kandidatens autorisationsstatus samt klagesager i Skandinavien.
  • Arbejdsgiveren ikke har mulighed for, at undersøge kandidatens autorisationsstatus samt klagesager per automatik efter ansættelsen har fundet sted.

 

Med NM Alert er det muligt at kontrollere autorisationsforhold samt klagesager på enhver kandidat, på tværs af de nordiske lande. Vi er i dag den eneste leverandør der kan levere et kvalitetssikringssystem til sundhedssektoren, hvor kandidaternes autorisationsforhold per automatik bliver undersøgt i Danmark, Sverige og Norge når først denne kandidat er lagt ind i NM Alert en gang. Ligeledes er det utrolig nemt at slå op om en kandidat er behæftet med klagesager i Danmark, Sverige eller Norge.

NM Alert er det ultimative system i forhold til at sikre patientsikkerheden både før og efter en rekruttering har fundet sted. Hvis en sundhedsperson en dag mister sin autorisationen, eller bliver behæftet med et skærpet tilsyn eller får en klagesag, i Danmark, Sverige eller Norge vil det øjeblikkelig udløse en alarm i NM Alert, hvis kandidaten findes i arbejdsgiverens database og dermed kan der umiddelbart tages affære.