Om Nordic Medicare

Hvem er vi

Nordic Medicare er leverandør til sundhedssektoren inden for rekrutteringsydelser, IT-løsninger og drift af lægeklinikker. 

 

Nordic Medicares koncept er udelukkende at servicere det offentlige og det private sundhedsvæsen. Vi har således opbygget en kompetencestærk organisation af personer, som hovedsageligt er uddannet inden for sundhedssektoren og som har opbygget en bred erfaring indenfor netop denne sektor. Vores branchefokusering giver en optimal mulighed for at fokusere på den enkelte kunde, hvilket indebærer, at Nordic Medicare opnår et vedvarende kendskab til hele sundhedssektoren.

Rekrutteringsydelser

Et af de ledende rekrutteringsbureauer indenfor sundhedssektoren

Nordic Medicare er et af de ledende rekrutteringsbureauer indenfor sundhedssektoren i Norden. Vi er en økonomisk solid samarbejdspartner, hvilket gør det muligt for os at garantere udbetaling af vores vikarers løninger indenfor 3-4 hverdage. Vi oplever stor vækst og servicerer i dag mere end 300 kunder. Vi formidler et stort antal vikariater samt rekrutterer til fastansættelse af sundhedspersonale i Norden, og har en omfattende database med kandidater, som har gennemgået Nordic Medicares kvalitetssikringsprogram. Vores kunder er derfor sikret et stort udbud af faglige, dygtige læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale, hvorfor vi med kort varsel kan matche kundens jobprofil. Dette gør Nordic Medicare til en effektiv og troværdig samarbejdspartner.

Lægeklinikker

Drift af egne lægeklinikker

Hos Nordic Medicare driver vi egne lægeklinikker, hvor vi har tilknyttet speciallæger indenfor almen medicin, konsultationssygeplejersker mv. Som i andre lægepraksisser yder vi gratis lægebehandling, dog skal du som hos en hver anden praktiserende læge selv betale for udvalgte vaccinationer, diverse attester mv. Vi ønsker at tilbyde en optimal ydelse og service i form af en kompetent stab af sundhedspersonale, hurtig responstid ved patienthenvendelser, en høj tilgængelighedsgrad og et attraktivt udbud af sundhedstilbud. Alle vores lægeklinikker har åben alle hverdage hele året.

IT-løsninger

Højt specialiseret IT-løsninger til sundhedssektoren

Med udgangspunkt i Nordic Medicares unikke markedskendskab , samt organisation bestående af personer, som er uddannet inden for sundhedssektoren samt IT-branchen, leverer Nordic Medicare IT-løsninger til gavn for sundhedssektoren, der ofte bliver produktudviklet i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi udvikler således kundespecifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer, der overholder alle myndighedskrav til sikkerhed, bruger autorisation, logning af bruger interaktioner og data opbevaring. Ved mange af vores IT-løsninger har vi stor fokus på at levere en cloud baseret platform til vores kunder, der ikke kræver nogen specifik hardware investering og som gør det nemt for brugeren at tilgå med computere, tablets og smart phones. Der er yderligere mulighed for integration af eksisterende systemer, som f.eks. email og telefon.