Bliv vikar hos os

Søg lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. hos os

Vi er jævnligt i dialog med sundhedsinstitutioner i de nordiske lande. Derfor er du hos Nordic Medicare altid sikret et lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. Kombineret med vores strategiske netværk samt markedskendskab finder vi hurtigt et lægevikariat, sygeplejerskevikariat o.l., som matcher netop dit aktuelle behov. Når du har meddelt, hvor du ønsker at arbejde og i hvilken periode, overtager Nordic Medicare hele ansvaret for rekrutteringsprocessen, og så gør vi det, vi er bedst til: Finder den optimale løsning for dig.

Nordic Medicare yder en hurtig rekrutteringsproces forankret i en stærk specialisering og vores kendskab til markedet.

Uanset dit karriereniveau har du altid mulighed for at tage et lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. hos Nordic Medicare. Vi tilgodeser dine kompetencer og behov i forhold til din kandidatalder og dine tidsmæssige muligheder.

Nordic Medicare yder i dag vikarydelser til offentlige og private sundhedsinstitutioner i Danmark, Sverige, Norge og Færøerne. Vi kan derfor tilbyde lægevikariat, sygeplejerskevikariat o.l. i hele Norden – og håber du vil blive en del af vores team.

Hvis du er interesseret i at søge et lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. kan du med fordel trykke på “BLIV VIKAR”.

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis