Varighed af vikariat - Nordic Medicare

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Varighed af vikariat

Et lægevikariat, sygeplejerskevikariat o.l. kan hos Nordic Medicares forløbe fra en uge til flere måneder. Hos Nordic Medicare er vi organiseret således, at det oftest er muligt at imødekomme dine behov og ønsker med hensyn til speciale, lokalitet samt varighed af vikariatet.

Nordic Medicare har i dag vikarer, som arbejder på fuld tid året rundt på vikarbasis, mens andre foretrækker at vikariere intermitterende parallelt med anden ansættelse.