Vi har kun et spørgsmål til dig! Er du vores nye radiografvikar?​

Nordic Medicare søger altid efter kompetente radiografer som kan påtage sig vores vikarjobs. Noget af det mest tillokkende ved, at arbejde som radiografvikar hos Nordic Medicare er, at du får en attraktiv løn, en hurtig lønudbetaling inden for 14 dage, en tæt relation til en læge, sygeplejerske eller en anden sundhedsfaglig person fra Nordic Medicare, faglige udfordringer, spændende oplevelser samt fleksible arbejdsperioder. ​

Gør ligesom andre radiografer  

Nogle radiografer vælger at arbejde som radiografvikar parallelt med deres fuldtidsstilling. Andre er pensioneret som radiograf og vælger en forsigtig nedtrapning fra arbejdsmarkedet med løbende radiografvikariater efter behov. Andre radiografer har valgt at gøre vikartilværelsen til en livsstil, hvor de udelukkende arbejder som vikar på grund af de mange vikarfordele der eksisterer.

Som et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de radiografvikariater som passer til dine behov i forhold til geografiske placering, varighed af vikariat samt vagter.

Vi har gjort det nemt for dig som radiografvikar  

Du skal stort set ikke røre en ”finger”, fra du kontakter os om dine vikarønsker, til du står ude hos en af vores kunder. Alt administrativt arbejde overlader du til vores rutinerede medarbejder, så du blot kan koncentrere dig om dit radiografjob.

Du vil modtage en komplet pakkeløsning inden du påbegynder dit radiografvikariat med kontrakt, kørselsvejledning, forsikringer med videre.

Det eneste du skal ordne, er at underskrive og returnere den kontrakt vi har fremsendt til dig samt sende os timeopgørelser og evt. bilag når dit vikariat afsluttes.

Hvad venter du på?

Har du lyst til at blive en del af vores vikarstab for radiografer så udfyld vores vikarblanket i dag. radiografvikar, radiograf, radiograf løn, radiograf job

Formodentlig markedets højeste løn for radiografvikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis