Vi har kun et spørgsmål til dig! Er du vores nye radiografvikar?​

Nordic Medicare søger altid efter kompetente radiografer som kan påtage sig vores vikarjobs. Noget af det mest tillokkende ved, at arbejde som radiografvikar hos Nordic Medicare er, at du får en attraktiv løn, en hurtig lønudbetaling inden for 14 dage, en tæt relation til en læge, sygeplejerske eller en anden sundhedsfaglig person fra Nordic Medicare, faglige udfordringer, spændende oplevelser samt fleksible arbejdsperioder. ​

Gør ligesom andre radiografer  

Nogle radiografer vælger at arbejde som radiografvikar parallelt med deres fuldtidsstilling. Andre er pensioneret som radiograf og vælger en forsigtig nedtrapning fra arbejdsmarkedet med løbende radiografvikariater efter behov. Andre radiografer har valgt at gøre vikartilværelsen til en livsstil, hvor de udelukkende arbejder som vikar på grund af de mange vikarfordele der eksisterer.

Som et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de radiografvikariater som passer til dine behov i forhold til geografiske placering, varighed af vikariat samt vagter.

Vi har gjort det nemt for dig som radiografvikar  

Du skal stort set ikke røre en ”finger”, fra du kontakter os om dine vikarønsker, til du står ude hos en af vores kunder. Alt administrativt arbejde overlader du til vores rutinerede medarbejder, så du blot kan koncentrere dig om dit radiografjob.

Du vil modtage en komplet pakkeløsning inden du påbegynder dit radiografvikariat med kontrakt, kørselsvejledning, forsikringer med videre.

Det eneste du skal ordne, er at underskrive og returnere den kontrakt vi har fremsendt til dig samt sende os timeopgørelser og evt. bilag når dit vikariat afsluttes.

Hvad venter du på?

Har du lyst til at blive en del af vores vikarstab for radiografer så udfyld vores vikarblanket i dag. radiografvikar, radiograf, radiograf løn, radiograf job

Formodentlig markedets højeste løn for radiografvikarer