Vi hjælper dig - Nordic Medicare

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Vi hjælper dig

Lægejob, sygeplejerskejob m.m. – vi hjælper dig!

Vi er jævnligt i dialog med sundhedsinstitutioner i de nordiske lande. Derfor kan vi ofte hurtigt tilbyde dig et lægejob, sygeplejerskejob o.l. hos Nordic Medicare. Kombineret med vores strategiske netværk af nordiske sundhedsinstitutioner samt generelle markedskendskab finder vi de lægejob, sygeplejerskejob o.l., som matcher netop dit aktuelle behov.

Uanset dit karriereniveau vil du altid kunne tilbydes udfordrende og spændende lægejob, sygeplejerskejob m.m. hos Nordic Medicare, der tilgodeser dine kompetencer.

Nordic Medicare yder i dag rekrutteringsydelser til offentlige og private sundhedsinstitutioner i Danmark, Sverige, Norge og Færøerne. Vi har derfor en lang række lægejob, sygeplejerskejob o.l.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder for et lægejob, sygeplejerskejob m.m. Vi har gennem årene rekrutteret et stort antal kandidater til lægejob, sygeplejerskejob m.m. i sundhedssektoren – måske vi også kan hjælpe dig