Karriererådgivning - Nordic Medicare

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Karriererådgivning

Vi tilbyder dig muligheden for at drøfte dine faglige og personlige ambitioner i detaljer, og vi gør os umage med at udpege netop dine talenter i forhold til et veldefineret leagejob, sygeplejerskejob m.m. Vi giver dig et veldokumenteret og realistisk billede af et givet leagejob, sygeplejerskejob m.m., så du på baggrund af disse informationer, kan træffe en velovervejet beslutning om din karrieremæssige fremtid.

Såfremt vi ikke har et optimalt leagejob, sygeplejerskejob m.m., som opfylder dine behov og kompetencer, vil vi med din accept registrere dig på baggrund af vores karriererådgivningssamtale i vores kandidatbank eller henvise dig til andre samarbejdspartnere. Kontakt Nordic Medicare allerede i dag og hør mere om vores leagejob, sygeplejerskejob m.m.
Nordic Medicare formidler lægejob, sygeplejerskejob o.l. i Norden.