Bedre service i 29 lægeklinikker med omtrent 350.000 konsultationer årligt

Tryghed er vigtig, når du skal til lægen. Dette er vi helt klar over, og vi forsøger derfor på bedste vis, at skabe en god ramme for dit lægebesøg.

På nuværende tidspunkt (januar 2021) har vi omtrent 350.000 fysiske konsultationer årligt, i de 29 lægeklinikker vi drifter. Vores fastansatte sundhedsfaglige personale arbejder hårdt for, at hver enkelt konsultation funderes på et stærkt grundlag, hvor både service og god relation spiller ind sammen med den lægefaglige kvalitet.

 

Åbningstid

Vores lægeklinikker har åbent alle hverdage fra kl. 08:00-16:00, året rundt. Dette har vi prioritet så du, som patient, altid kan blive tilset i vante omgivelser.

 

Telefontid

Du kan træffe os pr. telefon alle årets hverdage mellem kl. 08:00-12:00. I dette tidsrum sidder vores læger og sygeplejersker klar til at hjælpe dig.

I tidsrummet fra kl. 08:00-16:00 kan du altid træffe din lægeklinik på deres akuttelefon, såfremt din helbredstilstand kræver akut lægefaglig vurdering.

Se vores telefoniske tilgængelighed her:

Region Hovedstaden | Region Sjælland | Region Syddanmark | Region Midtjylland | Region Nordjylland

 

Tid i konsultationen

Tid til patienten er et stort fokusområde hos os. Vi har derfor som minimum afsat 15 minutter til hver konsultation. Tøv ikke med at tale om flere forskellige emner med din familielæge, i konsultationen. Vi bestræber os altid på, at konsultationen afklarer de emner du besøger os med, med respekt for de øvrige ventende patienter i venteværelset samt lægens aktuelle skemabelastning.

Ønsker du at gennemgå flere emner med din familielæge, opfordrer vi dig til at fortælle dette ved tidsbestillingen således, at der kan afsættes tilstrækkelig tid i konsultationen til dig.

Der kan dog opstå akutte behov for patienter i klinikken, som kan give uventet ventetid. Vi håber på din forståelse herfor.

 

Akuttid

Efter en lægefaglig visitation, over telefon, kan du tildeles en akuttid, hvilken indebærer, at du tilses af en læge samme dag i klinikkens åbningstid.

Udenfor klinikkens åbningstid henviser vi til akuttelefonen 1813 (Region Hovedstaden) eller lægevagten (de fire øvrige regioner). Nedenfor ses de specifikke telefonnumre:

Region Nordjylland:     70150300

Region Midtjylland:      70113131

Region Syddanmark:   70110707

Region Sjælland:          1818

Region Hovedstaden:  1813

 

Ved akut alvorlig sygdom, ulykker og livstruende situationer skal du ringe 112.

 

Offentliggjort onsdag den 3. februar 2021