Gør det til en livsstil at være social- og sundhedshjælpervikar

Nordic Medicare har et stort kundegrundlag i Danmark og får dagligt vikaropgaver ind fra vores kunder inden for somatikken og psykiatrien. Vi tilbyder kortere- og længerevarende vikariater, hvor vi sætter fokus på borgere i alle aldre og med alle typer af sygdomme og adfærd.

Som social- og sundhedshjælpervikar vil du have mulighed for at blive tilknyttet kortere- og længerevarende vikariater i både somatikken og i psykiatrien. Den typiske borger, du som social- og sundhedshjælpervikar vil møde, bor på et plejecenter og kan have forskellige diagnoser. Det kan være demens af forskellige arter, psykiatriske lidelser, eller det kan være en borger med senhjerneskader, som har brug for kærlig pleje og omsorg. Hos os vil du som social- og sundhedshjælpervikar blandt andet få lov til at koncentrere dig om én borger af gangen og der vil være plads til at give den borger du passer lidt ekstra omsorg.

Hvad får jeg ud af at være social- og sundhedshjælpervikar hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare giver altid sine vikarer en attraktiv vikarløn, hurtig lønudbetaling samt tilbyder en fuld pakkeløsning, hvor vi ordnet alt det administrative i forbindelse med vikariatet.

Mange social- og sundhedshjælpere vælger at blive social- og sundhedshjælpervikarer hos os, fordi vi tilbyder en vikartilværelse med fleksible muligheder og hermed en høj frihedsgrad, faglig udvikling, spændende oplevelser og med dig som social- og sundhedshjælpervikar i centrum.

Vi har styr på det praktiske, så du kan føle dig tryg

Når du vælger at blive social- og sundhedshjælpervikar hos Nordic Medicare sørger vi for en lang række praktiske elementer, såsom kontrakter, relevante forsikringer og lønudbetaling. Dette gør, at vores social- og sundhedshjælpere ikke skal bruge en masse tid på administrative opgaver, men udelukkende kan fokusere på sit arbejde når vedkommende er fremme hos patienter. Nordic Medicare står ligeledes klar til at hjælpe dig, hvis du skulle komme i en situation, hvor du har brug for faglig sparring.

Bliv en del af os og bliv social- og sundhedshjælpervikar.

Vil du med på holdet, så kontakt os for mere information eller udfyld vores elektroniske vikarblanket allerede i dag, hvis du også ønsker at blive social- og sundhedsassistentvikar hos os.

Formodentlig markedets højeste løn for social- og sundhedshjælpervikarer