Bliv sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare​

Nordic Medicare søger sygeplejersker til kortere- og længerevarende vikariater. Som sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare vil du få en attraktiv løn, hurtig lønudbetaling, forskellige muligheder for arbejdssteder i Skandinavien og formodentligt den bedste service før, under og efter udstationeringen. I dag har flere hundrede sygeplejersker valgt en tilværelse som sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare - og måske du er den næste?​

Du bestemmer selv hvor du vil arbejde

Eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de sygeplejerskevikariater, der passer til dine kvalifikationer samt til den ønskede tidsperiode og geografiske placering.

Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde

Nordic Medicare har et solidt kundegrundlag i Norden, hvorfor det er muligt for os at holde dig fast beskæftiget. Nogle sygeplejersker arbejder for os få uger om året, mens andre af vores sygeplejersker har gjort det til en livsstil at være sygeplejerskevikar for os, hvor de hele tiden selv kan sige til og fra, når Nordic Medicare tilbyder et specifikt sygeplejerskevikariat.

Nogle vælger at arbejde som sygeplejerskevikar parallelt med deres fuldtidsstilling. Andre er pensioneret som sygeplejerske og ønsker en forsigtig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet med mulighed for at tage sygeplejerskevikariater efter sygeplejerskens behov.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil tjene

Hos Nordic Medicare får du en attraktiv løn og en hurtig lønudbetaling (senest 6-8 hverdage efter, at vi har modtaget dine bilag og eventuel timeopgørelse). Afhængig af den geografiske placering og tidsperioden samt eventuelle vagter, der er frivillige, kan du selv øve indflydelse på, hvor meget du vil tjene.

Vi ordner alt for dig

Hvis du påtager dig et sygeplejerskevikariat i udlandet eller langt væk fra dit eget hjem, varetager og dækker Nordic Medicare de relaterede udgifter i forbindelse med sygeplejerskevikariatet i form af boligudgifter, rejseudgifter (fly, tog eller bil) og forsikringer. Som udstationeret sygeplejerske hos Nordic Medicare ordner vi selvfølgelig også alt det praktiske for dig i henhold til ansættelsesforhold, opnåelse af udenlandsk autorisation, udfyldning af diverse dokumenter mv.

Det er bare med at komme i gang!

I dag har flere hundrede sygeplejerske valgt en tilværelse som sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare – og måske du er den næste? Kontakt os og hør mere om sygeplejerskevikarmulighederne for dig eller kom i gang med at udfyld vores vikarblanket allerede i dag. sygeplejerskevikar i Danmark, Norge eller Sverige. Som sygeplejerskevikar hos os får du en attraktiv løn og hurtig lønudbetaling.

Formodentlig markedets højeste løn for sygeplejerskevikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis