Bliv sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare​

Nordic Medicare søger sygeplejersker til kortere- og længerevarende vikariater. Som sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare vil du få en attraktiv løn, hurtig lønudbetaling, forskellige muligheder for arbejdssteder i Skandinavien og formodentligt den bedste service før, under og efter udstationeringen. I dag har flere hundrede sygeplejersker valgt en tilværelse som sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare - og måske du er den næste?​

Du bestemmer selv hvor du vil arbejde

Eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de sygeplejerskevikariater, der passer til dine kvalifikationer samt til den ønskede tidsperiode og geografiske placering.

Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde

Nordic Medicare har et solidt kundegrundlag i Norden, hvorfor det er muligt for os at holde dig fast beskæftiget. Nogle sygeplejersker arbejder for os få uger om året, mens andre af vores sygeplejersker har gjort det til en livsstil at være sygeplejerskevikar for os, hvor de hele tiden selv kan sige til og fra, når Nordic Medicare tilbyder et specifikt sygeplejerskevikariat.

Nogle vælger at arbejde som sygeplejerskevikar parallelt med deres fuldtidsstilling. Andre er pensioneret som sygeplejerske og ønsker en forsigtig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet med mulighed for at tage sygeplejerskevikariater efter sygeplejerskens behov.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil tjene

Hos Nordic Medicare får du en attraktiv løn og en hurtig lønudbetaling (senest 6-8 hverdage efter, at vi har modtaget dine bilag og eventuel timeopgørelse). Afhængig af den geografiske placering og tidsperioden samt eventuelle vagter, der er frivillige, kan du selv øve indflydelse på, hvor meget du vil tjene.

Vi ordner alt for dig

Hvis du påtager dig et sygeplejerskevikariat i udlandet eller langt væk fra dit eget hjem, varetager og dækker Nordic Medicare de relaterede udgifter i forbindelse med sygeplejerskevikariatet i form af boligudgifter, rejseudgifter (fly, tog eller bil) og forsikringer. Som udstationeret sygeplejerske hos Nordic Medicare ordner vi selvfølgelig også alt det praktiske for dig i henhold til ansættelsesforhold, opnåelse af udenlandsk autorisation, udfyldning af diverse dokumenter mv.

Det er bare med at komme i gang!

I dag har flere hundrede sygeplejerske valgt en tilværelse som sygeplejerskevikar hos Nordic Medicare – og måske du er den næste? Kontakt os og hør mere om sygeplejerskevikarmulighederne for dig eller kom i gang med at udfyld vores vikarblanket allerede i dag. sygeplejerskevikar i Danmark, Norge eller Sverige. Som sygeplejerskevikar hos os får du en attraktiv løn og hurtig lønudbetaling.

Formodentlig markedets højeste løn for sygeplejerskevikarer