Bliv fængselsbetjentvikar og brug din uddannelse som fængselsbetjent inden for sundhedssektoren

Hos vores kunder oplever vi et stigende behov for hjælp til skærmning af forskellige borgere og derfor søger vi nu fængselsbetjente, der brænder for at gøre en positiv forskel for vores kunder. Vi søger fængselsbetjentvikarer, der mestre konfliktnedtrapning, har lyst til at arbejde pædagogisk med vores kunders borgere og samtidigt kan sikre tryghed.

Vores eneste krav er at du har mindst to års dokumenteret erfaring indenfor psykiatrien.

Hvad består opgaverne af?

Som fængselsbetjentvikar hos Nordic Medicare bliver du tilknyttet gruppen af psykiatrikonsulentvikarer og vil fungere som dette, ude hos vores kunder. Dine arbejdsopgaver vil være af blandet karakter, dog med skærmning og konfliktnedtrapning som hovedfokusområde. Du skal derfor kunne mestre konfliktnedtrapninger og skærmninger af borgere, der både kan være selvskadende og udadreagerende i deres adfærd.

Hvorfor er det attraktivt for mig at blive fængselsbetjentvikar indenfor psykiatrien?

Vi oplever at flere fængselsbetjente har valgt et karriereskrift til sundhedssektoren.

Nordic Medicare giver dig som fængselsbetjentvikar en attraktiv vikarløn, hurtig lønudbetaling samt tilbyder en fuld pakkeløsning, hvor vi varetager alt det administrative arbejde i forbindelse med et vikariat.

Ved at blive fængselsbetjentvikar får du fleksible arbejdsperioder, faglige udfordringer samt spændende oplevelser med mulighed for at møde nye kollegaer.

Nordic Medicare har et stort kundegrundlag, hvorfor det er muligt for os at holde dig fast beskæftiget.

Når et ledigt vikariat dukker op, sørger vi for at du bliver tilbudt det og ordner alt det praktiske omkring vikariatet.

Lyder det interessant at blive fængselsbetjentvikar? Skal du med på holdet af psykiatrikonsulenter?

Det tager blot to minutter at udfylde vores elektroniske vikarblanket, på denne side, og så er du i gang med din nye spændende karriere som psykiatrikonsulent for os.

Formodentlig markedets højeste løn for fængselsbetjentvikarer