Bliv fængselsbetjentvikar og brug din uddannelse som fængselsbetjent inden for sundhedssektoren

Hos vores kunder oplever vi et stigende behov for hjælp til skærmning af forskellige borgere og derfor søger vi nu fængselsbetjente, der brænder for at gøre en positiv forskel for vores kunder. Vi søger fængselsbetjentvikarer, der mestre konfliktnedtrapning, har lyst til at arbejde pædagogisk med vores kunders borgere og samtidigt kan sikre tryghed.

Vores eneste krav er at du har mindst to års dokumenteret erfaring indenfor psykiatrien.

Hvad består opgaverne af?

Som fængselsbetjentvikar hos Nordic Medicare bliver du tilknyttet gruppen af psykiatrikonsulentvikarer og vil fungere som dette, ude hos vores kunder. Dine arbejdsopgaver vil være af blandet karakter, dog med skærmning og konfliktnedtrapning som hovedfokusområde. Du skal derfor kunne mestre konfliktnedtrapninger og skærmninger af borgere, der både kan være selvskadende og udadreagerende i deres adfærd.

Hvorfor er det attraktivt for mig at blive fængselsbetjentvikar indenfor psykiatrien?

Vi oplever at flere fængselsbetjente har valgt et karriereskrift til sundhedssektoren.

Nordic Medicare giver dig som fængselsbetjentvikar en attraktiv vikarløn, hurtig lønudbetaling samt tilbyder en fuld pakkeløsning, hvor vi varetager alt det administrative arbejde i forbindelse med et vikariat.

Ved at blive fængselsbetjentvikar får du fleksible arbejdsperioder, faglige udfordringer samt spændende oplevelser med mulighed for at møde nye kollegaer.

Nordic Medicare har et stort kundegrundlag, hvorfor det er muligt for os at holde dig fast beskæftiget.

Når et ledigt vikariat dukker op, sørger vi for at du bliver tilbudt det og ordner alt det praktiske omkring vikariatet.

Lyder det interessant at blive fængselsbetjentvikar? Skal du med på holdet af psykiatrikonsulenter?

Det tager blot to minutter at udfylde vores elektroniske vikarblanket, på denne side, og så er du i gang med din nye spændende karriere som psykiatrikonsulent for os.

Formodentlig markedets højeste løn for fængselsbetjentvikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis