Overvejer du også at blive jordemodervikar?​

Vi har for tiden en stor efterspørgsel på jordemødre til kortere- og længerevarende vikariater i Norden. Et jordemodervikarat hos Nordic Medicare er oplagt for dig, som gerne vil modtage en attraktiv løn med en tilhørende hurtig​ lønudbetaling og samtidig selv bestemme, hvor meget du ønsker at arbejde. Et jordemodervikariat kan forløbe fra en uge til flere måneder, hvor du hele tiden selv kan sige til og fra, når Nordic Medicare tilbyder et specifikt jordemodervikariat til dig.​

Er du vores nye jordemodervikar? 

Nogle jordemødre vælger at arbejde som jordemodervikar parallelt med deres fuldtidsstilling. Andre er pensioneret som jordemoder og ønsker en forsigtig nedtrapning fra arbejdsmarkedet med et mindre antal jordemodervikariater i løbet af året. Andre jordemødre har gjort det til en livsstil udelukkende at arbejde som vikar, fordi du opnår et attraktivt lønniveau med mulighed for fleksible arbejdsperioder, faglige udfordringer samt spændende oplevelser.

Som et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de jordemodervikariater, der passer til dine behov i forhold til geografisk placering, varighed af vikariat samt den for dig rigtige vagtbelastning.

Hos os får du hele pakken

Når du bliver en del af vores team for vikarjordemødre, skal du overhovedet ikke bekymre dig om alt papirarbejdet i forbindelse med et jordemodervikariat! Nordic Medicare påtager sig ansvaret for de praktiske opgaver. Dette indbefatter blandt andet kontrakter, relevante forsikringer, booking af rejse og bolig, lønudbetaling samt diverse andre administrative foranstaltninger.

Inden du skal ud på dit jordemodervikariat, vil du fra Nordic Medicare modtage en fuld pakkeløsning som sikrer os, at du er velinformeret om kontraktforhold, arbejdsstedet og opgaverne. Hvis du bliver udstationeret i udlandet eller langt væk fra dit private adresse, betaler og varetager vi alle de omkostninger, der er relateret til dit vikariat, herunder rejseudgifter, forsikringsomkostninger samt leje af bolig.

Bliv en del af vores vikarkorps for jordemødre

Har du lyst til at blive en del af vores vikarkops og få nye og spændende oplevelser på det faglige såvel som det personlige plan, så kontakt os for mere information. Bliv jordemodervikar i Danmark, Norge, Sverige eller Grønland.

Formodentlig markedets højeste løn for jordemodervikarer