Overvejer du også at blive jordemodervikar?​

Vi har for tiden en stor efterspørgsel på jordemødre til kortere- og længerevarende vikariater i Norden. Et jordemodervikarat hos Nordic Medicare er oplagt for dig, som gerne vil modtage en attraktiv løn med en tilhørende hurtig​ lønudbetaling og samtidig selv bestemme, hvor meget du ønsker at arbejde. Et jordemodervikariat kan forløbe fra en uge til flere måneder, hvor du hele tiden selv kan sige til og fra, når Nordic Medicare tilbyder et specifikt jordemodervikariat til dig.​

Er du vores nye jordemodervikar? 

Nogle jordemødre vælger at arbejde som jordemodervikar parallelt med deres fuldtidsstilling. Andre er pensioneret som jordemoder og ønsker en forsigtig nedtrapning fra arbejdsmarkedet med et mindre antal jordemodervikariater i løbet af året. Andre jordemødre har gjort det til en livsstil udelukkende at arbejde som vikar, fordi du opnår et attraktivt lønniveau med mulighed for fleksible arbejdsperioder, faglige udfordringer samt spændende oplevelser.

Som et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de jordemodervikariater, der passer til dine behov i forhold til geografisk placering, varighed af vikariat samt den for dig rigtige vagtbelastning.

Hos os får du hele pakken

Når du bliver en del af vores team for vikarjordemødre, skal du overhovedet ikke bekymre dig om alt papirarbejdet i forbindelse med et jordemodervikariat! Nordic Medicare påtager sig ansvaret for de praktiske opgaver. Dette indbefatter blandt andet kontrakter, relevante forsikringer, booking af rejse og bolig, lønudbetaling samt diverse andre administrative foranstaltninger.

Inden du skal ud på dit jordemodervikariat, vil du fra Nordic Medicare modtage en fuld pakkeløsning som sikrer os, at du er velinformeret om kontraktforhold, arbejdsstedet og opgaverne. Hvis du bliver udstationeret i udlandet eller langt væk fra dit private adresse, betaler og varetager vi alle de omkostninger, der er relateret til dit vikariat, herunder rejseudgifter, forsikringsomkostninger samt leje af bolig.

Bliv en del af vores vikarkorps for jordemødre

Har du lyst til at blive en del af vores vikarkops og få nye og spændende oplevelser på det faglige såvel som det personlige plan, så kontakt os for mere information. Bliv jordemodervikar i Danmark, Norge, Sverige eller Grønland.

Formodentlig markedets højeste løn for jordemodervikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis