Før din drøm ud i virkeligheden. Bliv socialpædagogvikar hos os

Nordic Medicare søger altid efter kompetente socialpædagogvikarer til mangeartede opgaver indenfor psykiatrien og somatikken. Som Socialpædagogvikar hos os vil du blive tilbudt en masse forskellige kortere- og længerevarende vikariater. Det kan være på psykiatrisygehuse, somatiske sygehuse, plejecentre, socialpsykiatrien, §85 bostøtteordninger og indenfor handicapområdet. Du vil møde borgere i alle aldre og med mange forskellige typer af diagnoser samt adfærd. Som socialpædagogvikar vil du få mulighed for at blive tilknyttet kortere-og længerevarende vikariater, hvor du som socialpædagogvikar vil få mulighed for at få indflydelse på borgerens fremtid.

Hvad for jeg ud ad som socialpædagog at tage vikariater via Nordic Medicare?

Typisk vælger socialpædagogvikarer os, fordi vi tilbyder en vikartilværelse med mangeartede vikaropgaver med en dertil tilhørende attraktiv løn samt hurtig lønudbetaling. Hertil skal nævnes at mange socialpædagogvikarer nyder den store frihed og fleksibilitet ved selv at kunne bestemme, hvor og hvornår de vil arbejde. Ligeledes er der gode muligheder for faglig udvikling. Som socialpædagogvikar hos os, vil du opleve at dine erfaringer og kompetencer bliver brugt ude hos vores kunder, hvor du vil være med til at skabe merværdi for borgeren. Du vil kunne deltage i vores teams eller arbejde selvstændigt.

Vi giver dig tryghed

Som socialpædagogvikar skal du ikke bekymre dig om du får løn til tiden, om der er styr på kontrakter og forsikringer. Der sidder en rekrutteringskoordinator klar til at hjælpe dig videre, hvis du får udfordringer i løbet af vikariatet, og vi afholder løbende teammøder, hvor du som socialpædagogvikar kan deltage og blive klædt fagligt på til flere typer af opgaver. Vores vigtigste opgave er, at du som socialpædagog føler tryghed og stortrives i vikarjobbet, så du har det størst mulige overskud til den enkelte borger.

Vil du med på holdet?

Skynd dig at tilmelde dig elektronisk her på vores hjemmeside. Du vil inden længe blive kontaktet af os med henblik på at blive socialpædagogvikar hos os.

Formodentlig markedets højeste løn for socialpædagogvikarer