Få en attraktiv løn som lægesekretærvikar hos Nordic Medicare​

Først når du er blevet optaget i vores database vil du blive tilbudt de vikariater der matcher din kompetenceprofil, ønskede geografiske arbejdsområde samt den mulige vikarperiode. Er du vores nye lægesekretærvikar?

Hvorfor tror du at nogle af dine kollegaer arbejder som lægesekretærvikar? 

Hos Nordic Medicare giver vi altid en attraktiv vikarløn, hurtig lønudbetaling samt tilbyder en fuld pakkeløsning, hvor vi varetager alt det administrative arbejde i forbindelse med et lægesekretærvikariat. Vores organisation består af kompetencestærke personer som hovedsageligt er uddannet inden for sundhedssektoren, hvilket sikrer at du får en præcis og hurtig afklaring på dine sundhedsfaglige spørgsmål. Bliv vikar hos Nordic Medicare og få faglige udfordringer, fleksible arbejdsperioder samt spændende oplevelser.

Vores vikarer har det faktisk meget nemt

Nordic Medicare ønsker at vores lægesekretærvikarer udelukkende skal gøre det de er bedst til og dermed kun fokuserer på deres faglige arbejde. Du skal derfor ikke bruge en masse tid på regler, papirarbejde, kontraktarbejde, forsikringer med videre. Vi ordner alt det administrative arbejde for dig i forbindelse med dit lægesekretærvikariat der i princippet kan løbe fra få dage op til et helt år.

Når du har bekræftet, at du påtager dig vores tilbudte vikariat skal du i princippet kun underskrive og returnere den kontrakt vi fremsender til dig. Når dit vikariat afsluttes, eller løbende under et længerevarende vikariat, returnerer du dine  timeopgørelser samt eventuelle bilag til os. Herefter udbetaler vi med det samme din løn inden for 14 dage. lægesekretærvikar, lægesekretær løn, lægesekretær job

Formodentlig markedets højeste løn for lægesekretærvikarer