Få en attraktiv løn som lægesekretærvikar hos Nordic Medicare​

Først når du er blevet optaget i vores database vil du blive tilbudt de vikariater der matcher din kompetenceprofil, ønskede geografiske arbejdsområde samt den mulige vikarperiode. Er du vores nye lægesekretærvikar?

Hvorfor tror du at nogle af dine kollegaer arbejder som lægesekretærvikar? 

Hos Nordic Medicare giver vi altid en attraktiv vikarløn, hurtig lønudbetaling samt tilbyder en fuld pakkeløsning, hvor vi varetager alt det administrative arbejde i forbindelse med et lægesekretærvikariat. Vores organisation består af kompetencestærke personer som hovedsageligt er uddannet inden for sundhedssektoren, hvilket sikrer at du får en præcis og hurtig afklaring på dine sundhedsfaglige spørgsmål. Bliv vikar hos Nordic Medicare og få faglige udfordringer, fleksible arbejdsperioder samt spændende oplevelser.

Vores vikarer har det faktisk meget nemt

Nordic Medicare ønsker at vores lægesekretærvikarer udelukkende skal gøre det de er bedst til og dermed kun fokuserer på deres faglige arbejde. Du skal derfor ikke bruge en masse tid på regler, papirarbejde, kontraktarbejde, forsikringer med videre. Vi ordner alt det administrative arbejde for dig i forbindelse med dit lægesekretærvikariat der i princippet kan løbe fra få dage op til et helt år.

Når du har bekræftet, at du påtager dig vores tilbudte vikariat skal du i princippet kun underskrive og returnere den kontrakt vi fremsender til dig. Når dit vikariat afsluttes, eller løbende under et længerevarende vikariat, returnerer du dine  timeopgørelser samt eventuelle bilag til os. Herefter udbetaler vi med det samme din løn inden for 14 dage. lægesekretærvikar, lægesekretær løn, lægesekretær job

Formodentlig markedets højeste løn for lægesekretærvikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis