Gør det til en livsstil at være social- og sundhedsassistentvikar

Nordic Medicare har et solidt kundegrundlag i Norden som er skabt på baggrund af rammeaftaler, netværk samt vores kendskab til markedet. Du er derfor som social- og sundhedsassistentvikar hos Nordic Medicare altid være sikret forskellige social- og sundhedsassistentvikarjobs. Nogle social- og sundhedsassistenter arbejder for os få uger om året, mens andre af vores social- og sundhedsassistenter har gjort det til en livsstil at være social- og sundhedsassistentvikar for os.​

Hvorfor skal jeg blive social- og sundhedsassistentvikar hos Nordic Medicare? 

Med udsigten til en attraktiv løn og hurtig lønudbetaling hos Nordic Medicare er det ikke underligt, at nogle social- og sundhedsassistenter vælger en tilværelse som vikar. Ligeledes giver vikartilværelsen mulighed for fleksible arbejdsperioder, faglige udfordinger samt spændende oplevelser.

Som en dominerende aktør inden for vikar- og rekrutteringsydelser til sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de social- og sundhedsassistentvikariater der passer til dine ønsker. Dette indbefatter dine præferencer i forhold til geografisk placering, vikariatets varighed samt muglige vagter.

Vi hjælper dig på alle parametre

Det skal være en god og nem oplevelse at være social- og sundhedsassistentvikar hos Nordic Medicare. På den faglige front hjælper vi dig med rådgivning i forhold til dine vikarmuligheder. Hos os vil du altid komme i dialog med en læge, sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig person som vil hjælpe dig. Når du vælger at påtage dig et social- og sundhedsassistentvikariatat hos Nordic Medicare tager vi ansvaret for en lang række praktiske opgaver som kontrakter, relevante forsikringer, lønudbetaling samt diverse andre administrative foranstaltninger. Vi laver en komplet pakkeløsning som du får tilsendt inden vikariatet påbegyndes som sikrer os, at du er velinformeret. Vi ordner således alt det praktiske papirarbejde. Dette indbefatter, at social- og sundhedsassistenten ikke skal bruge en masse tid på regler, papirarbejde og evt. bookning af transport samt bolig, men udelukkende kan fokusere på sit arbejde når han/hun er fremme hos kunden (patienterne). Vi bestræber os på at yde den bedste service overfor social- og sundhedsassistenten, så social- og sundhedsassistenten har tid til at yde den bedste service overfor patienterne.

Bliv en del af vores vikarkops for social- og sundhedsassistenter 

Gør ligesom andre social- og sundhedsassistenter og få nye og spændende oplevelser på det faglige samt personlige plan. Kontakt os for mere information eller udfyld vores elektroniske vikarblanket allerede i dag, hvis du også ønsker en tilværelse som social- og sundhedsassistentvikar. sosu, social- og sundhedsassistent, sosu assistent, social- og sundhedsassistent løn, sosu løn, sosu vikar, social- og sundhedsassistentvikar

Formodentlig markedets højeste løn for social- og sundhedsassistentvikarer