Gør det til en livsstil at være social- og sundhedsassistentvikar

Nordic Medicare har et solidt kundegrundlag i Norden som er skabt på baggrund af rammeaftaler, netværk samt vores kendskab til markedet. Du er derfor som social- og sundhedsassistentvikar hos Nordic Medicare altid være sikret forskellige social- og sundhedsassistentvikarjobs. Nogle social- og sundhedsassistenter arbejder for os få uger om året, mens andre af vores social- og sundhedsassistenter har gjort det til en livsstil at være social- og sundhedsassistentvikar for os.​

Hvorfor skal jeg blive social- og sundhedsassistentvikar hos Nordic Medicare? 

Med udsigten til en attraktiv løn og hurtig lønudbetaling hos Nordic Medicare er det ikke underligt, at nogle social- og sundhedsassistenter vælger en tilværelse som vikar. Ligeledes giver vikartilværelsen mulighed for fleksible arbejdsperioder, faglige udfordinger samt spændende oplevelser.

Som en dominerende aktør inden for vikar- og rekrutteringsydelser til sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de social- og sundhedsassistentvikariater der passer til dine ønsker. Dette indbefatter dine præferencer i forhold til geografisk placering, vikariatets varighed samt muglige vagter.

Vi hjælper dig på alle parametre

Det skal være en god og nem oplevelse at være social- og sundhedsassistentvikar hos Nordic Medicare. På den faglige front hjælper vi dig med rådgivning i forhold til dine vikarmuligheder. Hos os vil du altid komme i dialog med en læge, sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig person som vil hjælpe dig. Når du vælger at påtage dig et social- og sundhedsassistentvikariatat hos Nordic Medicare tager vi ansvaret for en lang række praktiske opgaver som kontrakter, relevante forsikringer, lønudbetaling samt diverse andre administrative foranstaltninger. Vi laver en komplet pakkeløsning som du får tilsendt inden vikariatet påbegyndes som sikrer os, at du er velinformeret. Vi ordner således alt det praktiske papirarbejde. Dette indbefatter, at social- og sundhedsassistenten ikke skal bruge en masse tid på regler, papirarbejde og evt. bookning af transport samt bolig, men udelukkende kan fokusere på sit arbejde når han/hun er fremme hos kunden (patienterne). Vi bestræber os på at yde den bedste service overfor social- og sundhedsassistenten, så social- og sundhedsassistenten har tid til at yde den bedste service overfor patienterne.

Bliv en del af vores vikarkops for social- og sundhedsassistenter 

Gør ligesom andre social- og sundhedsassistenter og få nye og spændende oplevelser på det faglige samt personlige plan. Kontakt os for mere information eller udfyld vores elektroniske vikarblanket allerede i dag, hvis du også ønsker en tilværelse som social- og sundhedsassistentvikar. sosu, social- og sundhedsassistent, sosu assistent, social- og sundhedsassistent løn, sosu løn, sosu vikar, social- og sundhedsassistentvikar

Formodentlig markedets højeste løn for social- og sundhedsassistentvikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis