Brænder du for at blive sygehjælpervikar?

Hos Nordic Medicare udvider vi løbende vores store stab af sygehjælpervikarer, hvor vi kan tilbyde dig som sygehjælpervikar både kortere og længerevarende vikariater på for eksempel sygehuse, plejecentre, bosteder og i §85-bostøtte-regi. Hos os har vi altid vores vikarer i centrum og vi gør alt for at du som sygehjælpervikar vil trives hos os. Du vil som sygehjælpervikar have vikarjobs, hvor du skal arbejde alene eller være en del af vores team omkring en borger. De typiske borgere du vil møde som sygehjælpervikar er borgere med forskellige diagnoser og udfordringer indenfor somatikken og psykiatrien.

Sygehjælpervikar hos Nordic Medicare? Hvorfor skal jeg vælge jer?

Eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de vikariater, der passer til dine kvalifikationer samt dine ønskede tidsperioder og geografiske placering.

Du skal vælge os, fordi vi altid gør os umage med at finde de helt rigtige vikariater til dig. Vi arbejder i hele Danmark og tilbyder vikariater med en attraktiv løn og en hurtig lønudbetaling. Vi tilbyder dig i løbet af dit vikariat sundhedsfaglig support.

En vigtig årsag til at vælge en tilværelse som sygehjælpervikar er at du får maksimal frihed og fleksibilitet i dit arbejdsliv, hvor du hele tiden selv bestemmer hvor og hvornår du vil arbejde.

Hos os har du også mulighed for at blive opdateret på det sundhedsfaglige, hvis der skulle opstå et behov for dette.

Vi ordner alt det praktiske for dig både før, under og efter vikariatet. Det bliver ikke nemmere for dig!

Kom med på holdet!

Gør ligesom mange andre og bliv sygehjælpervikar hos os. Skynd dig at udfylde vores online vikarformular. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Formodentlig markedets højeste løn for sygehjælpervikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis