Sygehjælpervikar. Attraktiv løn. Sygehjælper. Sygehjælpervikar

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Brænder du for at blive sygehjælpervikar?

Hos Nordic Medicare udvider vi løbende vores store stab af sygehjælpervikarer, hvor vi kan tilbyde dig som sygehjælpervikar både kortere og længerevarende vikariater på for eksempel sygehuse, plejecentre, bosteder og i §85-bostøtte-regi. Hos os har vi altid vores vikarer i centrum og vi gør alt for at du som sygehjælpervikar vil trives hos os. Du vil som sygehjælpervikar have vikarjobs, hvor du skal arbejde alene eller være en del af vores team omkring en borger. De typiske borgere du vil møde som sygehjælpervikar er borgere med forskellige diagnoser og udfordringer indenfor somatikken og psykiatrien.

Sygehjælpervikar hos Nordic Medicare? Hvorfor skal jeg vælge jer?

Eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de vikariater, der passer til dine kvalifikationer samt dine ønskede tidsperioder og geografiske placering.

Du skal vælge os, fordi vi altid gør os umage med at finde de helt rigtige vikariater til dig. Vi arbejder i hele Danmark og tilbyder vikariater med en attraktiv løn og en hurtig lønudbetaling. Vi tilbyder dig i løbet af dit vikariat sundhedsfaglig support.

En vigtig årsag til at vælge en tilværelse som sygehjælpervikar er at du får maksimal frihed og fleksibilitet i dit arbejdsliv, hvor du hele tiden selv bestemmer hvor og hvornår du vil arbejde.

Hos os har du også mulighed for at blive opdateret på det sundhedsfaglige, hvis der skulle opstå et behov for dette.

Vi ordner alt det praktiske for dig både før, under og efter vikariatet. Det bliver ikke nemmere for dig!

Kom med på holdet!

Gør ligesom mange andre og bliv sygehjælpervikar hos os. Skynd dig at udfylde vores online vikarformular. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Formodentlig markedets højeste løn for sygehjælpervikarer