Vil du med på holdet bestående af psykiatrikonsulentvikarer?

Er du uddannet f.eks. fængselsbetjent, socialrådgiver eller har en vagtuddannelse og kan du tænke dig en vikartilværelse, hvor du som psykiatrikonsulentvikar selv kan bestemme, hvornår du vil arbejde og hvor meget du vil arbejde, så er det hos Nordic Medicare du skal arbejde.

Vores eneste krav er at du har mindst to års dokumenteret erfaring indenfor psykiatrien.

Vi har skærmningsopgaver på sygehuse, plejecentre og bosteder. Som psykiatrikonsulentvikar vil du komme til at arbejde sammen med vores andre faggrupper, om en borger, eller arbejde alene alt efter kundens behov og ønsker.

Hvorfor vælge en tilværelse som psykiatrikonsulentvikar hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare oplever en større og større efterspørgsel på psykiatrikonsulentvikarer til vores kunder indenfor psykiatrien. Derfor har vi brug for psykiatrikonsulentvikarer, der har lyst til arbejde i både kortere- og længerevarende vikariater og som har lyst til at give vores kunder tryghed. Vi har mulighed for at ”klæde dig fagligt på”, hvis der opstår behov

Som psykiatrikonsulentvikar hos Nordic Medicare får du:

  • Attraktiv løn
  • Hurtig lønudbetaling
  • Betalt forsikringer
  • En tæt relation til en fagperson og rekrutteringsekspert fra Nordic Medicare
  • Fleksible arbejdsperioder
  • Faglige udfordringer
  • Spændende oplevelser

 

Du bestemmer selv hvor og hvornår vil du arbejde – og vi tager os af alt det praktiske

Du kan selv vælge, om dit vikariat skal forløbe fra en uge eller ubegrænset, og om hvor du ønsker at vikariere. Du vælger således selv et af vores tilbudte vikariater ud fra, hvad der passer dig bedst.

Endvidere tager vi os af alt det praktiske såsom kontrakter, lønudbetaling til dig, forsikringer med mere så du alene skal fokusere på dit arbejde.

Bliv psykiatrikonsulentvikar hos os

Har du lyst til at blive en del af vores vikarkorps og få nye og spændende oplevelser på det faglige såvel som det personlige plan så ansøg om, at blive psykiatrikonsulentvikar på denne side.

Formodentlig markedets højeste løn for psykiatrikonsulentvikarer