Vil du med på holdet bestående af psykiatrikonsulentvikarer?

Er du uddannet f.eks. fængselsbetjent, socialrådgiver eller har en vagtuddannelse og kan du tænke dig en vikartilværelse, hvor du som psykiatrikonsulentvikar selv kan bestemme, hvornår du vil arbejde og hvor meget du vil arbejde, så er det hos Nordic Medicare du skal arbejde.

Vores eneste krav er at du har mindst to års dokumenteret erfaring indenfor psykiatrien.

Vi har skærmningsopgaver på sygehuse, plejecentre og bosteder. Som psykiatrikonsulentvikar vil du komme til at arbejde sammen med vores andre faggrupper, om en borger, eller arbejde alene alt efter kundens behov og ønsker.

Hvorfor vælge en tilværelse som psykiatrikonsulentvikar hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare oplever en større og større efterspørgsel på psykiatrikonsulentvikarer til vores kunder indenfor psykiatrien. Derfor har vi brug for psykiatrikonsulentvikarer, der har lyst til arbejde i både kortere- og længerevarende vikariater og som har lyst til at give vores kunder tryghed. Vi har mulighed for at ”klæde dig fagligt på”, hvis der opstår behov

Som psykiatrikonsulentvikar hos Nordic Medicare får du:

  • Attraktiv løn
  • Hurtig lønudbetaling
  • Betalt forsikringer
  • En tæt relation til en fagperson og rekrutteringsekspert fra Nordic Medicare
  • Fleksible arbejdsperioder
  • Faglige udfordringer
  • Spændende oplevelser

 

Du bestemmer selv hvor og hvornår vil du arbejde – og vi tager os af alt det praktiske

Du kan selv vælge, om dit vikariat skal forløbe fra en uge eller ubegrænset, og om hvor du ønsker at vikariere. Du vælger således selv et af vores tilbudte vikariater ud fra, hvad der passer dig bedst.

Endvidere tager vi os af alt det praktiske såsom kontrakter, lønudbetaling til dig, forsikringer med mere så du alene skal fokusere på dit arbejde.

Bliv psykiatrikonsulentvikar hos os

Har du lyst til at blive en del af vores vikarkorps og få nye og spændende oplevelser på det faglige såvel som det personlige plan så ansøg om, at blive psykiatrikonsulentvikar på denne side.

Formodentlig markedets højeste løn for psykiatrikonsulentvikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis