Drømmer du om at blive plejervikar?

Nordic Medicare søger plejervikarer inden for alle lægefaglige specialer, med og uden speciallægeanerkendelse, til​ kortere- og længerevarende vikariater i Sverige, Norge og Danmark. Overvejer du at blive plejervikar, kan vi​ tilbyde dig en nem og attraktiv løsning.​

Nordic Medicare har vikariater af kortere- og længere varighed og søger plejervikarer til indenfor somatikken og psykiatrien. Hos Nordic Medicare har vi altid vores vikarer i centrum, og som plejervikar vil du opleve, at vi har fokus på dine ønsker og behov i forbindelse med vikararbejdet. Vores kunder er meget forskellige, og derfor vil du opleve at du som plejervikar vil få lov til at arbejde mange steder og med mange typer af borgere. Du vil få en central rolle i vores forskellige vikarteams, hvor du fagligt kan bidrage til borgerens fortsatte trivsel og udvikling.

Hvorfor skal jeg som plejervikar vælge at være vikar hos Nordic Medicare?

Vi kan med stor sandsynlighed skaffe dig lige netop de vikariater du ønsker, eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer i Skandinavien. Vi finder altid de vikariater der passer til dine kvalifikationer samt dine ønskede tidsperioder og geografiske placering.

Et andet vigtig element ved at arbejde som plejervikar via os er, at du får en attraktiv løn og en hurtig lønudbetaling.

Jobbet som plejervikar er tillokkende, hvis du ønsker frihed og fleksibilitet og kan lide at afprøve pleje i forskellige dele af somatikken og/eller psykiatrien, og hvis du har lyst til at have forskellige typer af vikarjobs – både kortere- og længerevarende. Det kan være på plejecentre, sygehuse, bosteder med videre.

Tryghed – får man også det som plejervikar hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare har styr på din løn, forsikringer med mere. Ligeledes ”klæder vi vores vikarer på” til forskellige opgaver, inden vi sender dem ud til vores mange forskellige kunder. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Er det lige dig at være plejervikar for os?

Så er det nu du skal skynde dig og tilmelde dig elektronisk på denne side. Så bliver du ringet op herefter.

Formodentlig markedets højeste løn for plejervikarer