Drømmer du om at blive plejervikar?

Nordic Medicare søger plejervikarer inden for alle lægefaglige specialer, med og uden speciallægeanerkendelse, til​ kortere- og længerevarende vikariater i Sverige, Norge og Danmark. Overvejer du at blive plejervikar, kan vi​ tilbyde dig en nem og attraktiv løsning.​

Nordic Medicare har vikariater af kortere- og længere varighed og søger plejervikarer til indenfor somatikken og psykiatrien. Hos Nordic Medicare har vi altid vores vikarer i centrum, og som plejervikar vil du opleve, at vi har fokus på dine ønsker og behov i forbindelse med vikararbejdet. Vores kunder er meget forskellige, og derfor vil du opleve at du som plejervikar vil få lov til at arbejde mange steder og med mange typer af borgere. Du vil få en central rolle i vores forskellige vikarteams, hvor du fagligt kan bidrage til borgerens fortsatte trivsel og udvikling.

Hvorfor skal jeg som plejervikar vælge at være vikar hos Nordic Medicare?

Vi kan med stor sandsynlighed skaffe dig lige netop de vikariater du ønsker, eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer i Skandinavien. Vi finder altid de vikariater der passer til dine kvalifikationer samt dine ønskede tidsperioder og geografiske placering.

Et andet vigtig element ved at arbejde som plejervikar via os er, at du får en attraktiv løn og en hurtig lønudbetaling.

Jobbet som plejervikar er tillokkende, hvis du ønsker frihed og fleksibilitet og kan lide at afprøve pleje i forskellige dele af somatikken og/eller psykiatrien, og hvis du har lyst til at have forskellige typer af vikarjobs – både kortere- og længerevarende. Det kan være på plejecentre, sygehuse, bosteder med videre.

Tryghed – får man også det som plejervikar hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare har styr på din løn, forsikringer med mere. Ligeledes ”klæder vi vores vikarer på” til forskellige opgaver, inden vi sender dem ud til vores mange forskellige kunder. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Er det lige dig at være plejervikar for os?

Så er det nu du skal skynde dig og tilmelde dig elektronisk på denne side. Så bliver du ringet op herefter.

Formodentlig markedets højeste løn for plejervikarer

Kære alle sammen

Borgere bør stadig bruge mundbind i sundhedsvæsenet, når der er øget risiko for smitte

Sundhedsstyrelsen er her til morgen kommet med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni 2021. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis. Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan tilsvarende fra mandag d. 14. juni gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer.

Siden foråret 2020 har Sundhedsstyrelsen, i perioder med øget risiko for smittespredning, anbefalet at bruge mundbind i sundhedsvæsnet som en ekstra beskyttelse i situationer, hvor det ikke har været muligt at holde afstand. I december indførte regeringen desuden et krav om, at både personale og borgere skulle bære mundbind på offentligt tilgængelige steder, herunder i sundhedsvæsenet, på ældreområdet og på dele af socialområdet.

I den aktuelle situation, hvor der er høj vaccinationsdækning, lave smittetal og færre indlagte med COVID-19, er behovet for supplerende smitteforebyggende tiltag mindre. Derfor vurderer Sundhedsstyrelsen, at det nu er muligt at lempe på krav om brug af mundbind, herunder i sundhedsvæsenet. De nye anbefalinger følger Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte anbefalinger om lempelse af krav om mundbind i det offentlige rum.

Langt størstedelen af personer i øget risiko er blevet færdigvaccineret, og det gælder også en stor del af den øvrige befolkning og de ansatte i sundhedsvæsenet. Samtidig har vi god epidemikontrol. Derfor er det vurderet, at der ikke længere er grund til, at alle bærer mundbind overalt i sundhedsvæsenet, men at man kun gør det i situationer hvor der er en særlig risiko og det er meget vigtigt, at man fortsat følger de generelle anbefalinger for at undgå smitte.

Personalet i sundhedsvæsenet og ældreplejen kan fra mandag d. 14. juni 2021 gå tilbage til at anvende værnemidler i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, der er beskrevet i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer:

Følgende gælder fra 14. juni 2021

Borgere og patienter anbefales at bruge mundbind i følgende situationer:

  • - når de skal testes for COVID-19
  • - hvis de har symptomer og bryder selvisolation fx for at komme til læge eller på sygehus
  • - ved ophold i venteværelser, da der kan være personer med luftvejssymptomer – det vil sige akutmodtagelse, akutklinik, almen praksis, vagtlæge og øre/næse/hals speciallægepraksis