Er du vores nye lægevikar? Få job som lægevikar i Danmark, Norge eller Sverige

Nordic Medicare søger læger inden for alle lægefaglige specialer, med og uden speciallægeanerkendelse, til​ kortere- og længerevarende vikariater i Sverige, Norge og Danmark. Overvejer du at blive lægevikar, kan vi​ tilbyde dig en nem og attraktiv løsning.​

Hvorfor vælger læger en tilværelse som vikarlæge hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare giver altid sine læger en attraktiv vikarløn, hurtig lønudbetaling samt tilbyder en fuld pakkeløsning, hvor de varetager alt det administrative arbejde i forbindelse med et lægevikariat. Som lægevikar hos Nordic Medicare vil du altid være i direkte dialog med en fra vores medarbejderstab, der selv er uddannet læge, sygeplejerske eller har en anden sundhedsfaglig uddannelse. Dette sikrer at lægerne får en præcis og hurtig afklaring på sine sundhedsfaglige spørgsmål og dermed minimerer mulighederne for misforståelser, usikkerhed og en fejlagtig placering i forhold til et lægevikariat. En generel fordel ved at blive vikarlæge er, at det giver mulighed for fleksible arbejdsperioder, faglige udfordringer samt spændende oplevelser med mulighed for at møde nye kollegaer.

Vi har læger, der før hen har været ansat i fuldtidsstillinger og nu arbejder halvt så mange uger om året, men som opnår den samme årsløn som før ved at arbejde som lægevikar. Andre af vores læger har valgt at arbejde som lægevikar på fuld tid og gjort jobbet som lægevikar til en livsstil.

Det skal være nemt, enkelt og bekvemt for lægen

Når du skal af sted som lægevikar via Nordic Medicare, vil du altid modtage en komplet pakkeløsning med kontrakt, kørselsvejledning, boligforhold, forsikringer med videre. Vi ordner alt det praktiske papirarbejde og arrangerer alle dine rejser og refunderer efterfølgende dine rejseomkostninger efter forudgående aftale med Nordic Medicare. Dette indbefatter, at du som lægevikar ikke skal bruge en masse tid på regler, papirarbejde og bookning af transport samt bolig, men udelukkende kan fokusere på det lægefaglige arbejde.

Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde

Eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Norden, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de lægevikariater, som passer til dine kvalifikationer samt ønsket tidsperiode og geografisk placering.

Nogle synes, at en tilværelse som lægevikar er for usikkert, da man ikke kan være sikker på en fast indtægt. Det er nu langt fra virkeligheden hos Nordic Medicare! Vi har et solidt kundegrundlag i Norden, hvorfor det er muligt for os at holde dig fast beskæftiget. Du er derfor som lægevikar hos Nordic Medicare altid sikret forskellige lægevikarjobs. Jo

b i Norge, Danmark, Grønland, Sverige. Attraktiv løn. Vi søger vikarlæger!

Formodentlig markedets højeste løn for lægevikarer