Rekrutteringsproces - Nordic Medicare

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Rekrutteringsproces

Når I som kunde har afgivet en ordre hos Nordic Medicare, overtager vi hele ansvaret for rekrutteringsprocessen, og så gør vi det, vi er bedst til: Finder den optimale kandidat.

Nordic Medicares mål er, at såvel kunden som kandidaten skal opleve et gennemført og veltilrettelagt rekrutteringsforløb præget af professionalisme gennem hele processen.

Nordic Medicare yder forskellige former for rekruttering. Dette skyldes, at vores kundegrupper har forskellige behov afhængig af hvilke stillinger, der skal besættes. Nordic Medicare tilbyder overordnet tre rekrutteringspakker.

Vores rekrutteringsproces består overordnet af:

• Udarbejdelse af behovsanalyse, job- og personprofil, stillingsbeskrivelse
• Tiltrækning af ansøgere via database samt netværk/markedskendskab
• Udvælgelse med fokus på validitet, reliabilitet og attraktivitet
• Kontrakt og ansættelsesbetingelser udformes af Jer som kunde
• Opfølgning af kandidaten

Vores rekrutteringsløsning består i at finde den helt rigtige kandidat med de rigtige faglige og sociale kompetencer til Jeres opgave. Der tilbydes først ansættelse, når Nordic Medicare i samarbejde med dig som kunde er enige om kandidaten.