Vi hjælper jer - Nordic Medicare

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Vi hjælper jer

Da Nordic Medicare formidler et stort antal vikariater samt rekrutterer sundhedspersonale til fastansættelse i Norden, har vi allerede en omfattende database med kandidater, som har gennemgået Nordic Medicares kvalitetssikringsprogram. Kombineret med vores strategiske netværk samt markedskendskab vil vi ofte med kort varsel kunne matche kundens jobprofil og sikre at et lægejob, sygeplejerskejob o.l. bliver besat. Dette gør Nordic Medicare til en effektiv samarbejdspartner.

Nordic Medicare yder i dag hjælp til fast rekruttering i den offentlige og private sundhedssektor i Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøerne.