Succesfaktorer - Nordic Medicare

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Succesfaktorer

De kritiske succesfaktorer, som vi arbejder målrettet på at opfylde for Dem som kunde er:

• Hurtig og effektiv rekrutterings- og udvælgelsesproces
• God service under hele rekrutteringsforløbet
• Tæt samarbejde baseret på tillid, tryghed og faglighed

I kraft af at vi har et indgående kendskab til sundhedssektoren er det muligt for os, at yde en hurtig og effektiv rekrutterings- og udvælgelsesproces, hvilket er altafgørende i vores forretningsmodel.

Vi har mange års erfaring med rekruttering af sundhedspersonale, hvorfor I er sikret den bedste service under hele processen.

Vores mål er at skabe grobund for et tæt og langvarigt samarbejde baseret på tillid, tryghed og faglighed.