Rekrutteringsproces - Nordic Medicare

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Rekrutteringsproces

Efter at I som kunde har afgivet en ordre hos Nordic Medicare, overtager vi hele ansvaret for rekrutteringsprocessen, og så gør vi det, vi er bedst til: Finder den optimale lægevikar, sygeplejerskevikar m.m.

Nordic Medicares mål er, at såvel kunden som kandidaten skal opleve et gennemført og veltilrettelagt rekrutteringsforløb præget af professionalisme gennem hele processen.

Vikarløsningen består i at finde den bedst mulige kandidat med de mest optimale faglige og sociale egenskaber til at imødekomme Jeres personalebehov. Der tilbydes først ansættelse, når Nordic Medicare i samarbejde med Jer som kunde er enige om kandidaten. Herefter varetager vi alt det administrative og praktiske arbejde, der er forbundet med det pågældende lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. Efter den optimale kandidat har været hos Jer første gang, vender vi tilbage med opfølgende samtaler for at sikre os, at kundens og kandidatens forventninger er indfriet.