Vi hjælper jer - Nordic Medicare

Vi planlægger i foråret 2021 at oprette et sundhedshus i Kalundborg, med plads til psykolog, fodterapeut, fysioterapeut etc.

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Vi hjælper jer

Nordic Medicares vikarydelser er et optimalt alternativ, hvis sundhedsinstitutionen i perioder har behov for nye eller supplerende kompetencer i organisationen.

Vi er jævnligt i dialog med kandidater og evaluerer dem løbende. Derfor er I som sundhedsinstitution altid sikret sundhedspersonale af høj kvalitet hos Nordic Medicare. Kombineret med vores strategiske netværk samt markedskendskabfinder vi derfor hurtigt de vikarlæger, vikarsygeplejersker eller andet sundhedspersonale, der dækker netop Jeres individuelle personalebehov.

Efter at I som kunde har afgivet en ordre hos Nordic Medicare, overtager vi hele ansvaret for rekrutteringsprocessen, og så gør vi det, vi er bedst til: Finder den optimale kandidat.

Nordic Medicare tilbyder og leverer en hurtig rekrutteringsproces forankret i en stærk specialisering og vores kendskab til markedet.

Nordic Medicare yder i dag vikarydelser til offentlige og private sundhedsinstitutioner i Danmark, Sverige, Norge og Færøerne.