Bliv vikar hos os

Søg lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. hos os

Vi er jævnligt i dialog med sundhedsinstitutioner i de nordiske lande. Derfor er du hos Nordic Medicare altid sikret et lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. Kombineret med vores strategiske netværk samt markedskendskab finder vi hurtigt et lægevikariat, sygeplejerskevikariat o.l., som matcher netop dit aktuelle behov. Når du har meddelt, hvor du ønsker at arbejde og i hvilken periode, overtager Nordic Medicare hele ansvaret for rekrutteringsprocessen, og så gør vi det, vi er bedst til: Finder den optimale løsning for dig.

Nordic Medicare yder en hurtig rekrutteringsproces forankret i en stærk specialisering og vores kendskab til markedet.

Uanset dit karriereniveau har du altid mulighed for at tage et lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. hos Nordic Medicare. Vi tilgodeser dine kompetencer og behov i forhold til din kandidatalder og dine tidsmæssige muligheder.

Nordic Medicare yder i dag vikarydelser til offentlige og private sundhedsinstitutioner i Danmark, Sverige, Norge og Færøerne. Vi kan derfor tilbyde lægevikariat, sygeplejerskevikariat o.l. i hele Norden – og håber du vil blive en del af vores team.

Hvis du er interesseret i at søge et lægevikariat, sygeplejerskevikariat m.m. kan du med fordel trykke på “BLIV VIKAR”.